Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasındaki Karadeniz derbisinde konuk olduğu Yılport Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu.

04.05.2024 20:58  Güncelleme: 22:46

Trendyol Süper Lig'in 35. haftası Karadeniz derbisine sahne oldu. Yılport Samsunspor'a konuk olan Trabzonspor, rakibine 3-1 kaybetti.

SAMSUNSPOR HIZLI BAŞLADI

Maça hızlı başlayan ev sahibi takım, Taylan Antalyalı'nın 14. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Samsunspor, 28. dakikada Marius Mouandilmadji'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı.

Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu

İLK YARIDA 4 GOL VAR

Yediği gollerin şokunu üstünden atan Trabzonspor, 4 dakika sonra Enis Bardhi ile farkı 1'e indirmeyi başarsa da 36. dakikada Joaquin Fernandez'in kendi kalesine attığı golle aradaki fark yeniden 2'ye yükseldi. 4 golün atıldığı ilk yarı, 3-1 Samsunspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ilk yarısında 4 gol atılırken, ikinci 45 dakikada gol sesi çıkmadı. Her iki takım da yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Samsun temsilcisi, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Son Dakika Spor Trabzonspor, deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gursel kalen: Trabzonsporlu olarak diyorum Maçı verdiler. Sağa sola koşmaları numara. En büyük sorumlu da Uğurcan Neden Hale kaleyi bu adam koruyor anlamıyorum asamı sanki zorla oynatıyorlar. Penaltı yaptırdılar kendi kalelerine gol attılar daha ne yapsınlar maçı vermek için 1 0 Yanıtla
  • Murat denizli: sizin haberler berbat 0 0 Yanıtla
  • Murat denizli: real şampıyon haber yok sacma sapan haberler farklı resimler yazık ya 0 0 Yanıtla

Advertisement