Blatter Neden İstifa Etti? FIFA Skandalının Perde Arkası - Son Dakika
Dünya

Blatter Neden İstifa Etti? FIFA Skandalının Perde Arkası

Blatter Neden İstifa Etti? FIFA Skandalının Perde Arkası

İstifasını açıklayan FIFA Başkanı Sepp Blatter, bundan sadece birkaç gün önce 29 Mayıs'ta beşinci kez başkanlığa seçilmişti.

03.06.2015 08:48

İstifasını açıklayan FIFA Başkanı Sepp Blatter, bundan sadece birkaç gün önce 29 Mayıs'ta beşinci kez başkanlığa seçilmişti. Blatter'in kazandığının açıklanması, FIFA zirvesinin yapıldığı salonda alkışlarla beraber yer yer protesto ıslıklarıyla karşılanmıştı.

Ancak zaferinin ilan edildiği gün Blatter için hiç de kolay başlamamıştı.Seçimlerin yapıldığı Zürih'teki zirveye, dünyanın dört bir yanından gelen istifa baskılarıyla katılan Blatter, yolsuzluk soruşturmasına adı karışan üst düzey yöneticileri de FIFA'nın 'kara koyunları' olarak ilan etmişti. Altında çalışan üst düzey kadrodan birçok ismin karıştığı rüşvet ve yolsuzluk hareketlerinden haberinin olmadığını ileri süren Blatter: "Herkesi her zaman takip edecek halim yok, bir kötülük yapmak isteyen bunu saklamanın yolunu da bulur" demişti.

İstifa etti mi ettirildi mi?

Seçimlerden önceki baskılara rağmen adaylığını çekmeyen Blatter'in seçildikten sonra istifa etmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Kimileri Blatter'ın bu hareketle

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 03 Haziran 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Blatter Neden İstifa Etti? FIFA Skandalının Perde Arkası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement