Brezilya'da helikopter göle çakıldı: 1 ölü - Son Dakika
Dünya

Brezilya'da helikopter göle çakıldı: 1 ölü

Brezilya'nın Minas Gerais şehrinde bir helikopter gölete düştü. Kazada, helikopterde bulunan dört kişiden biri hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından Brezilya Donanması bir arama kurtarma ekibi gönderdi.

03.01.2024 10:51  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'nın Minas Gerais şehrinde bir gölette meydana gelen helikopter kazasında bir kişi hayatını kaybederken, olay yerine hızla müdahale eden ekipler soruşturma başlattı. Kazada, helikopterin içinde bulunan dört kişiden biri hayatını kaybetti. Olay, yakındaki bir çiftlikte bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

GÖLETE ÇAKILDI

Tropikal bir adada yılbaşını kutlamak üzere havalanan 4 kişiyi taşıyan helikopter Minas Gerais şehrinde bir gölete çakıldı. Olay öncesi helikopterde bulunan bir kişinin erkek arkadaşına gönderdiği mesajda "Tehlikeli. Çok fazla sis var geri dönüyorum" dediği ortaya çıktı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Brezilya Donanması, olayın hemen ardından bir arama kurtarma ekibi gönderdi. İtfaiye, Mobil Acil Bakım Servisi ve polis birimleri, olay yerindeki müdahaleye destek verdi. Helikopterde bulunan Julia Mendonça Silva Bernardes (22) ve pilot Lucas Chaves Ávila ve henüz kimliği belirlenemeyen üçüncü kişi bir hastaneye kaldırıldı.

Brezilya\'da helikopter göle çakıldı: 1 ölü

Son Dakika Dünya Brezilya'da helikopter göle çakıldı: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement