Evinde çıkan yangından çıplak bir şekilde kaçmaya çalışan adam itfaiye tarafından kurtarıldı - Son Dakika
Dünya

Evinde çıkan yangından çıplak bir şekilde kaçmaya çalışan adam itfaiye tarafından kurtarıldı

Amerika Birleşik Devletleri Brooklyn'deki bir yangında, çıplak bir adam daireden yangın merdivenine koşarak kurtulmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan adam, hayatı tehdit etmeyen ciddi yaralarla hastaneye kaldırıldı. Yangının nedeni araştırılıyor.

21.06.2023 13:49  Güncelleme: 15:41

Amerika Birleşik Devletleri'nin Brooklyn bölgesinde bir adam, dairesini saran alevlerden kurtulmak için çıplak bir şekilde yangın merdivenine koştu. Adamı itfaiye ekipleri kurtardı.

DEMİR PARMAKLIKTAN DOLAYI MAHSUR KALDI

Yangın, South Slope'deki dört katlı bir binanın en üst katındaki dairedeki mutfakta saat 6:30'dan hemen önce başladı. FDNY Yardımcı Başkanı John Sarrocco, alevlerin 20'li yaşlarındaki bir adamın demir parmaklıkları olan dairesinde mahsur kaldığını belirtti. Kurtarma anlarını çeken bir tanık, "Adam sürekli 'Yardım, yardım!' diye bağırıyordu. Çıkış yapamıyordu" dedi. Sarrocco, "Adamın binadan çıkış yolu yoktu. Yangın, onun çıkışını engellemişti." dedi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Adam çıplak bir şekilde bitişik bir daireye geçti ve itfaiyeciler pencereye ulaşmak için oraya tırmandı. Çıplak adam, itfaiyecinin etrafına sarıldı ve iple birlikte binadan yavaşça aşağı indiler. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan genç adam NewYork-Presbyterian Brooklyn Methodist Hastanesi'ne kaldırıldı. Onu kurtaran itfaiyeci, Patrick Gale, "Sadece işimi yapıyordum. Ona biraz daha dayanmasını ve onu kurtaracağımı söylüyordum." dedi.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Kurtarmanın ardından, videoyu çeken kişi, "Bu adamlar inanılmaz, gerçekten burada kahramanlar var." dedi. Yangın, sabah saat 7:30'dan hemen önce kontrol altına alındı ve FDNY'nin nedenini araştırdığı belirtildi.

Evinde çıkan yangında çıplak bir şekilde kurtulmaya çalışan adam itfaiye tarafından kurtarıldı
Evinde çıkan yangından çıplak bir şekilde kaçmaya çalışan adam itfaiye tarafından kurtarıldı

Son Dakika Dünya Evinde çıkan yangından çıplak bir şekilde kaçmaya çalışan adam itfaiye tarafından kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement