Cezaevine girmek için bisikletliyi ezen evsiz adama ömür boyu hapis - Son Dakika
Dünya
BBC

Cezaevine girmek için bisikletliyi ezen evsiz adama ömür boyu hapis

Almanya'da, hapse girmek için bilerek bir bisiklet sürücüsüne çarpan evsiz bir adama ömür boyu hapis cezası verildi. Olay anında saldırıya uğrayan kişi ağır yaralanırken psikolojik ve fiziksel etkilerinin hala sürdüğü belirtildi. Mahkemede ise, zanlının pişmanlık duyduğu ve emekli maaşını kurbana verme kararı aldığı söylendi.

19.12.2019 02:51  Güncelleme: 08:22

Almanya'da, hapse girmek için bilerek bir bisiklet sürücüsüne çarpan, 62 yaşındaki evsiz bir adama ömür boyu hapis cezası verildi. Saldırganın önceden tanımadığı bisikletli, ülkenin kuzeyindeki Aşağı Saksonya eyaletindeki bir bisiklet yolunda gerçekleşen saldırıda ağır yaralandı.

CEZAEVİNDE SÜREKLİ BAKIM İSTEDİ

Oldenburg'da görülen davada, yargıçlar 62 yaşındaki evsiz adamın "bir ceza kurumundaki sürekli bakımı" istediğini söyledi ve zanlının motivasyonunun açgözlülük olduğuna hükmedildi. Saldırı sırasında, zanlının evi yoktu ve araç plakasının süresi de uzun süre önce doldu. Zanlı, bisiklet şeridinden gelen bisikletlerin üzerine sürüp, 48 yaşındaki kurbana çarptı.

PİŞMANLIK DUYARAK MAAŞINI ÇARPTIĞI KİŞİYE VERMEK İSTEDİ

Yargıçlar, zanlının açgözlülük motivasyonun ve planlayarak saldırmasının, cinayet girişimiyle yargılanmasını gerektirdiğini söyledi. Kurbanın hala saldırının psikolojik ve fiziksel etkilerini yaşadığı vurgulandı. Mahkemede, zanlının pişmanlık duyduğu ve emekli maaşını kurbana verme kararı aldığı belirtildi.


Cezaevine girmek için bisikletliyi ezen evsiz adama ömür boyu hapis
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Cezaevine girmek için bisikletliyi ezen evsiz adama ömür boyu hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement