8 yaşındaki kız çocuğu bavula koyularak kaçırıldı - Son Dakika
Dünya

8 yaşındaki kız çocuğu bavula koyularak kaçırıldı

Filipinler'de bir apartman görevlisi tarafından kaçırılan 8 yaşındaki kız çocuğu, hırpalanmış halde bulundu. Zanlı gözaltına alınırken, kızın sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmedi.

11.08.2023 16:40  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filipinler'de yaşanan vahim olay, son günlerin en ürkütücü gelişmelerinden biri olarak hafızalara kazındı. Bir apartman görevlisinin 8 yaşındaki bir kız çocuğunu bavula koyarak kaçırması, hem ülke içinde hem de dünya genelinde büyük yankı uyandırdı.

8 YAŞINDAKİ KIZI VALİZİN İÇİNE KOYDU

Jin Nichole isimli küçük kızın evden dönmemesi üzerine ailesi büyük bir endişeye kapılarak hemen harekete geçti. Olayın yaşandığı apartmanın güvenlik kameraları incelendiğinde, kapüşonlu ve kimliği belirsiz bir kişinin binanın önünde görünmesi, anneyi daha da şüpheye düşürdü. Bu kişi, bir valizi sürüklerken görülüyordu ve içinde 8 yaşındaki Jin bulunuyordu.

Filipinler'de 32 yaşındaki apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı

HIRPALANMIŞ ŞEKİDE BULUNDU

Annem Tyree Rendal'ın hızla polisi araması sonucunda bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zanlının izini sürmeye başlayan ekipler, gece geç saatlerde zanlının aynı ilçedeki bir apartman dairesine gittiğini belirledi. Burada yapılan baskın sonucu, 32 yaşındaki Godiflor Rama isimli zanlı gözaltına alındı. Ancak içerideki manzara, herkesi dehşete düşürdü. Jin hırpalanmış bir halde bulundu.

Filipinler'de 32 yaşındaki apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı

"KIZIN ÇEKİCİ OLDUĞUNU KABUL EDİYORUM"

Zanlının basına yaptığı açıklamada ise ilginç ifadeler yer alıyordu. Godiflor, suçlamaları reddetse de, "Kızın çekici olduğunu kabul ediyorum, ama bunun ona zarar verdiğim anlamına gelmediğini söylemek istiyorum. Onunla herhangi bir cinsel ilişkim olmadı, ona dokunmadım" dedi. Polis yetkilileri ise zanlının yakalanmasının ardından yaptıkları açıklamada, "Genç kızın sağ olarak bulunması, onun güvenliği için büyük bir adım. Zanlının yakalanmasının ardından artık soruşturmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Filipinler'de 32 yaşındaki apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı
 8 yaşındaki kız çocuğu bavula koyularak kaçırıldı

Son Dakika Dünya 8 yaşındaki kız çocuğu bavula koyularak kaçırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Paravan Hesap: İdam edin gitsin Nemrut. Türkiye'de olsa üzerine zırh giydirirler korumaya alırlar adamı sonra da adli kontrol şartı ile serbest bırakırlar. 29 2 Yanıtla
  • Yunus Acar: Bavula koyularak idam edilsin 15 0 Yanıtla
  • selma doğru: Yüzünden her şey okunuyor. 8 1 Yanıtla
  • Paravan Hesap: Bizim ülkemizde her türlü pisliği yaparlar birde öldürürler sonrada adlî kontrol şartıyla serbest bırakılır... 4 2 Yanıtla
  • Paravan Hesap: İdam edin gitsin. 2 0 Yanıtla

Advertisement