Göztepe'nin İlginç Önder Özen Planı - Son Dakika
Dünya

Göztepe'nin İlginç Önder Özen Planı

Göztepe\'nin İlginç Önder Özen Planı

Göztepe'de takım sezon sonuna kadar Mehmet Aurelio'ya emanet edilse de Önder Özen'in sözleşmesinin henüz feshedilmemesi kafaları karıştırdı.

08.04.2016 20:51

Göztepe'de takım sezon sonuna kadar Mehmet Aurelio'ya emanet edilse de Önder Özen'in sözleşmesinin henüz feshedilmemesi kafaları karıştırdı. Önceki hafta PFDK'dan 3 maç men cezası alan Özen'in, Karşıyaka ile oynanacak derbide kağıt üzerinde de olsa Sarı-Kırmızılıların teknik direktörü olarak görüneceği öğrenildi.

Statüye göre teknik direktörün cezalı olduğu hallerde sorumlu olarak sahaya ve basın toplantılarına yardımcı antrenörün çıkmasını dikkate alan İzmir kulübünün, "Önder Özen nasılsa cezalı. Bu durumda profesyonel lisansı olmayan Mehmet Aurelio sahaya çıkıp, basın toplantısına katılabilir" diye düşündügü ifade edildi.

Buna karşılık bir başka çarpıcı iddia da sözleşmenin hala feshedilmeme nedeninin, Önder Özen'in cezasını tamamlama isteği. Geçen hafta istifa eden teknik adamın, yönetime giderek, "Cezalı olduğum 3 maç boyunca mukavelem devam etsin. Daha sonra bir başka kulüple anlaşırsam, böylece cezamı tamamlamış olurum" talebinde bulunduğu öne sürülüyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Göztepe'nin İlginç Önder Özen Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement