Güney Kıbrıs'ta Önemli Medya Ortaklığı - Son Dakika
Dünya

Güney Kıbrıs'ta Önemli Medya Ortaklığı

Güney Kıbrıs\'ta Önemli Medya Ortaklığı

Kıbrıs Rum kesiminin en yüksek tirajlı gazetesi Fileleftheros'u da bünyesinde barındıran Fileleftheros Yayın Grubu, Rum Ortodoks Kilisesi’nin sahibi bulunduğu ve kilisenin yayın politikası doğrultusunda hareket eden MEGA TV ile iş birliğine gitti.

25.01.2014 16:29

Kıbrıs Rum kesiminin en yüksek tirajlı gazetesi Fileleftheros'u da bünyesinde barındıran Fileleftheros Yayın Grubu, Rum Ortodoks Kilisesi'nin sahibi bulunduğu ve kilisenin yayın politikası doğrultusunda hareket eden MEGA TV ile iş birliğine gitti.

Fileleftheros gazetesi, "Fileleftheros-MEGA Birlikte Güçlü" başlığıyla yansıttığı haberinde, iki kuruluşun birleşmesi münasebetiyle perşembe günü düzenlenen törende yapılan konuşmalara yer verdi.

Gazete, Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos'un etkinlikte yaptığı konuşmada, iki yayın kuruluşunun iş birliğinin krize cevap olduğuna işaret ederek, "Birlikten kuvvet doğar" özdeyişini hatırlattı.

Habere göre, etkinlikte yapılan konuşmalarda, iki yayın kuruluşunun ticari iş birliği temelinde birlikte yürümeye 2013 yazında başladığı, bu yürüyüşe 2014'te daha güçlü devam edecekleri belirtildi. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Güney Kıbrıs'ta Önemli Medya Ortaklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement