İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı - Son Dakika
Dünya

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

7 Ekim 2023'ten beri 23 binin üzerinde Filistinliyi katleden İsrail askerleri Gazze'de büyük bir şok yaşadı. Başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştiren İsrail ordusunun Kassam Tugayları ile girilen çatışmada çok sayıda askerini kaybettiği ve ekipmanlarına el konulduğu duyuruldu.

09.01.2024 08:02  Güncelleme: 08:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail askerleri Gazze'de başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada İsrail askerlerinin öldüğü ve yaralandığı, ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

"REHİNE KURTARMA OPERASYONU BAŞARISIZ OLDU"

Filistin direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail güçlerinin rehine kurtarma operasyonuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde gerçekleştirdiği rehine kurtarma operasyonunun "başarısız" olduğu belirtildi.

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

İSRAİL ASKERLERİNİN EKİPMANLARINA EL KONULDU

Kassam Tugayları, operasyon bölgesinde düşman unsurlarla çatıştıklarını ve çatışma sonucunda İsrail güçlerinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi. Ayrıca kurtarma operasyonunda bulunan İsrail askerlerinin ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı

GEÇEN AYKİ OPERASYON DA BAŞARISIZ OLMUŞTU

Konuyla ilgili olarak İsrail ordusundan şimdiye kadar bir açıklama yapılmış değil. Kassam Tugayları geçtiğimiz ay da başarısız bir rehine kurtarma operasyonu yapıldığını duyurmuştu. Yapılan açıklamada çıkan çatışmada kurtarılmaya çalışılan esirlerden birinin öldüğü, İsrail askerlerinden de ölenler ve yaralananlar olduğu açıklanmıştı. İsrail ordusu, daha sonra bu operasyonun başarısız olduğunu doğrulamış ve 2 askerin ağır yaralandığını bildirmişti.

Son Dakika Dünya İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • bülent C.: sabah sabah güzel haber , Allah Gazze deki kardeşlerimizin yanında olsun 811 21 Yanıtla
  • ramazan yazar: Ölen 23 bin Filistin halkının ahı ve intikamı için İsrail halkı toprağı yok edilmeli Allah için canlari alinmalidir..bunlar kudurmuş kuduz misali ABD ve silah teknolojilerini kullanarak masum halkı öldürüyor ama Allah ateş ve felaketi yasatacaktir kat ve kat bu Yahudilere en kısa zamanda amin. 635 22 Yanıtla
  • Eren Türkmen: Hamastan kaç kişi ölmüş neden yazmıyosunuz? 43 521 Yanıtla
    nev tu: hamastan ölenlerin yerini senmi dolduracaksın 336 24 Süper Çocuk: Zoruna mı gitti Eren? İsrail kayıplarını açıklıyor mu ki Hamas açıklasın??? 283 10 Ali Kublay: Biz onlara Allah'ın kelami ile ölü demiyoruz şehit diyoruz onlar diridir lakin siz bilmez ve gormezsiniz 244 9 Ramazan Demirci: Haklı olan kim sence? ALLAH için doğru söyle. 64 6 Ümit Demir : Senin ... 44 0 Ercan Aral : Gözün körmü,TV yada internetten görmüyor musun? 9 0
  • side meister optik semih: Beter olsun 538 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement