KKTC Meclis Başkanı Siber, Taziye Defterini İmzaladı - Son Dakika
Dünya

KKTC Meclis Başkanı Siber, Taziye Defterini İmzaladı

KKTC Meclis Başkanı Siber, Taziye Defterini İmzaladı

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye’de yaşanan terör saldırısı nedeniyle Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliğinde açılan taziye defterini imzaladı.

14.12.2016 14:31

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Türkiye'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğinde açılan taziye defterini imzaladı.

Cumhuriyet Meclisi'nden yapılan açıklamaya göre Siber, Büyükelçilikte Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay tarafından karşılandı. Deftere duygularını aktardığı yazısında, Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu hain saldırıların hiç bir zaman emellerine ulaşamayacağını kaydeden Siber, Türk halkının birlik, beraberlik ve ülke sevgisinin saldırılar karşısındaki en büyük güç olduğunu belirtti.

Siber, İstanbul'daki insanlık dışı kanlı terör saldırısını lanetlerken saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara, acil şifalar diledi.

Meclis Başkanı Siber, ayrıca "Acıyı yürekten paylaşır, en kısa zamanda bu yaraların sarılarak birlik, beraberlik ile huzurlu günlere kavuşulacağına inanıyorum" dedi. - LEFKOŞA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya KKTC Meclis Başkanı Siber, Taziye Defterini İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement