Muğla'da Hayırsever Vatandaş Tarafından Bağışlanan Arsaya Cami Temel Atma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Dünya

Muğla'da Hayırsever Vatandaş Tarafından Bağışlanan Arsaya Cami Temel Atma Töreni Düzenlendi

Muğla\'da Hayırsever Vatandaş Tarafından Bağışlanan Arsaya Cami Temel Atma Töreni Düzenlendi

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesinde, hayırsever Tayfur Kutlay tarafından babası Enver Kutlay adına inşa edilecek olan cami için Muğla İl Müftüsü, Menteşe İlçe Kaymakamı ve Menteşe İlçe Müftüsü tarafından temel atma töreni düzenlendi. Törende dua okunarak temel atımı gerçekleştirildi ve ilçe halkı ve misafirlerin katılımıyla birlikte cami inşaatına başlandı.

20.09.2023 15:08  Güncelleme: 15:14

Muğla'da hayırsever vatandaş tarafından bağışlanan arsaya Muğla il Müftüğü. Menteşe ilçe Müftüğü ve Menteşe Kaymakamlığı tarafından caminin temel atma töreni düzenlendi.

Muğla'nın Menteşe İlçesine bağlı Kötekli Mahallesinde, Arapgirli hayırsever Tayfur Kutlay tarafından babası Enver Kutlay adına inşa edilecek olan camii için Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Menteşe İlçe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın ile mahalle halkı ve misafirlerin katılımlarıyla temel atma töreni düzenlendi.

Törende Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın dua okumasının ardından butona basılarak temel atımına başlandı. Menteşe ilçe Müftüsü Ertuğrul Akın yaptığı açıklamada "İlçemiz için hayırlı olmasını temenni eder, başta hayırseverimiz olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ederiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Muğla'da Hayırsever Vatandaş Tarafından Bağışlanan Arsaya Cami Temel Atma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement