Netanyahu roket sirenleri nedeniyle mitingine ara verdi - Son Dakika
Dünya

Netanyahu roket sirenleri nedeniyle mitingine ara verdi

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gazze'ye yakın bir bölgede bulunan Aşkelon'daki mitingi sırasında roket sirenlerinin çalması üzerine korumaları tarafından salondan çıkarılarak sığınağa götürüldü.

26.12.2019 00:25  Güncelleme: 00:29

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Gazze'ye yakın bir bölgede bulunan Aşkelon'da partisi Likud tarafından düzenlenen mitinge katıldı.

Miting sırasında Gazze'den atıldığı belirtilen roketler nedeniyle Aşkelon kenti ve çevresinde uyarı sirenleri çalmaya başladı. Bunun üzerine korumaları Netanyahu'yu mitingin yapıldığı salondan çıkararak sığınağa götürüldü. Sirenlerin susmasından kısa süre sonra Netanyahu yeniden salona dönerken, miting kaldığı yerden devam etti.

ROKET HAVADA İMHA EDİLDİ

Öte yandan İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Gazze'den İsrail tarafına bir roket atıldığı, atılan roketin 'Demir Kubbe' hava savunma sistemi tarafından havada imha edildiği belirtildi.

17 EYLÜL'DEKİ MİTİNGDE DE AYNI SAHNE YAŞANMIŞTI

İsrail Başbakanı Netanyahu, 17 Eylül'de yapılan erken seçimden önce de ülkenin güneyindeki Aşdod kentinde seçim mitingi düzenlemiş ve Gazze'den İsrail tarafına atılan iki roket nedeniyle çalan sirenler sebebiyle mitingini kısa süreliğine yarıda kesmek zorunda kalmıştı.

Netanyahu roket sirenleri nedeniyle mitingine ara verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Netanyahu roket sirenleri nedeniyle mitingine ara verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement