Pakistan'daki Hava ve Kara Saldırılarında 24 Militan Öldürüldü - Son Dakika
Dünya

Pakistan'daki Hava ve Kara Saldırılarında 24 Militan Öldürüldü

Pakistan\'daki Hava ve Kara Saldırılarında 24 Militan Öldürüldü

Pakistan ordusu, ülkenin Afganistan sınırında bulunan kabile bölgelerinin kuzeybatısında düzenlenen kara ve hava saldırılarında en az 24 militanı öldürdü.

02.12.2014 16:25  Güncelleme: 16:36

Pakistan ordusu, ülkenin Afganistan sınırında bulunan kabile bölgelerinin kuzeybatısında düzenlenen kara ve hava saldırılarında en az 24 militanın öldürüldüğünü bildirdi.

Pakistan'ın Kuzey Veziristan bölgesinde meydana gelen saldırılarda askeri birliklerin, Taliban militanlarının üs olarak kullandığı Hayber Ajansı'nda çatıştığı ifade edildi. Çatışmaların Kuzey Veziristan bölgesindeki Miranşah kentinde meydana geldiğini doğrulayan yerel istihbarat yetkilileri, saldırılar sırasında 5 Özbek ve 2 Hakkani örgütü bağlantılı militanın öldürüldüğünü bildirdi. Olayın ardından açıklama yapan bir güvenlik görevlisi, "Sabahın erken saatlerinde Kuzey Veziristan bölgesinde gerçekleştirilen hava saldırılarında aralarında yabancıların da bulunduğu 17 terörist öldürüldü" dedi.

Kuzey Veziristan'daki çatışmalar Haziran ayı ortalarında başlayan çatışmalarda bugüne kadar bin 100'den fazla militanın öldürülürken 100'den daha fazla askerin hayatını kaybetmişti. - KUZEY VEZİRİSTAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Pakistan'daki Hava ve Kara Saldırılarında 24 Militan Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement