Türk Kızı Sıla Playboy'a Kapak Oldu - Son Dakika
Dünya

Türk Kızı Sıla Playboy'a Kapak Oldu

Türk Kızı Sıla Playboy\'a Kapak Oldu

Almanya'da yaşayan Türk kızı Sıla Şahin, Playboy dergisine kapak oldu.

13.04.2011 13:20

Almanya'da yaşayan Türk kızı Sıla Şahin, Playboy dergisine kapak oldu. Alman Bild gazetesi, internet sitesi, Playboy'un son sayısına ilk kez bir Türk kızının kapak olduğunu bildirdi.

"Playboy´da ilk kez yer alan Türk benim" başlıklı haberinde Bild, Alman özel televizyonu RTL'de oynayan Gute zeiten, schlechte zeiten (İyi zamanlar, Kötü zamanlar), adlı dizinin başrol oyuncusu olan 25 yaşındaki Sıla Şahin'in, Playboy'da yer almasını 'cesaretli bir girişim' olarak değerlendirdi. Şahin, Bild'in, kendinize çok güveniyorsunuz yorumuna "Ben kendimi özgür hissediyorum. İşimde başarılıyım ve paramı da kazanıyorum. Birşeye bağımlı değilim" dedi.

Şahin, "Ailen ve çevren bu fotoğraflara nasıl bakıyor?" sorusuna, "Ailem henüz bilmiyor. Ailemle birbirimizi seviyoruz. Belki bir süre benimle konuşmazlar ama amcalar, teyzeler ya da komşuların ne diyeceği, beni hiç ilgilendirmiyor" karşılığını verdi. Şahin, "Dergide fotoğlarını ilk gördüğünde ne hissettin" sorusuna, "Ben kendimi tam bir kadın olarak gördüm. İlk defadan daha güzeldi" yanıtı verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türk Kızı Sıla Playboy'a Kapak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement