Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantı Tutanağı İmzalandı - Son Dakika
Dünya

Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantı Tutanağı İmzalandı

Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantı Tutanağı İmzalandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cibuti'de gerçekleştirdiği resmi temaslar kapsamında Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantı Tutanağı'nın imzalandığını duyurdu. Bakan Uraloğlu, yeni dönemin iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesine, ulaştırma projelerine ve yatırımlara katkı sağlamasını umut ettiğini belirtti. Ayrıca, Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan diplomatik ilişkilerin güven temelinde yıllar boyu süreceğine inandıklarını ifade etti.

05.02.2024 12:45  Güncelleme: 07:06

Cibuti'de resmi temaslarını sürdüren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 5. Dönem Toplantı Tutanağı'nın imzalandığını açıkladı.

Bakan Uraloğlu, açıklamasında, "Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon (KEK) 5. Dönem Toplantı Tutanağı'nı imzaladık. Yeni dönemin, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerimizin geliştirilmesine, ulaştırma alanındaki proje ve yatırımlara, ikili ilişkilerimizi farklı boyutlara taşınmasına katkı sağlamasını diliyorum. Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerimizin kazan-kazan anlayışı ve güven temelinde yıllar boyu süreceğine inanıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 5. Dönem Toplantı Tutanağı İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement