Siirt'te 200 Öğrenciye Kıyafet ve Ayakkabı Yardımı - Son Dakika
Eğitim

Siirt'te 200 Öğrenciye Kıyafet ve Ayakkabı Yardımı

Siirt\'te 200 Öğrenciye Kıyafet ve Ayakkabı Yardımı

Siirt'te Bir Ses Ver Yardımlaşma Derneği üyeleri 200 öğrenciye giyim ve ayakkabı yardımında bulundu.

06.11.2013 18:20  Güncelleme: 18:31

Siirt Merkezde faaliyet gösteren ve Onursal Başkanlığını Vali Ahmet Aydın eşi Arzu Aydın'ın yaptığı dernek üyeleri Siirt Akademi merkezini ziyaret ederek burada bulunan öğrencilere giyim yardımında bulundu.

Vali Yardımcısı Bahadır Yörük ve Arzu Aydın Siirt Akademide bulunan öğrencileri ziyaret ederek sorunlarını dinledikten sonra öğrencilere hediyelerini taktim ettiler. Yapılan sohbet toplantısında konuşan Vali Yardımcısı Bahadır Yörük Bir Ses Ver Yardımlaşma Derneği'nin Vali Ahmet Aydın himayelerinde kurulduğu ve ilimizde birçok maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara yardımların yapıldığını açıkladı.

Derneğin Onursal başkanı olan Arzu Aydın'ın ile birlikte Siirt İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Akademi öğrencilerini ziyaret ederek sorunlarını ve istediklerini dinlediklerini belirten Vali Yardımcısı Bahadır Yörük "İnşallah ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın elinden tutma adına faaliyetler gösterecek olan bir dernek. İlk faaliyetimiz olarak kurban bayramında ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtmak oldu. Valimizin Eşi Arzu Hanımefendi Vakfımızın onursal başkanıdır. İnşallah kendilerinin de katkılarıyla himayeleriyle derneğimizin çok güzel işlere imza atacaktır diye düşünüyorum. Siirt Akademimizde kayıtlı ihtiyaç sahibi 200 öğrencimize kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptık. Bizim amacımız burada maddi imkânı kısıtlı olan öğrencilerimize destek olmak ve onları hayata daha iyi hazırlamaktır.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Siirt'te 200 Öğrenciye Kıyafet ve Ayakkabı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement