Okul Önlerinde Tedbirler Artırılacak - Son Dakika
Eğitim

Okul Önlerinde Tedbirler Artırılacak

Okul Önlerinde Tedbirler Artırılacak

Siirt'te okul önlerinde alınması gereken tedbirler yapılan toplantı ile masaya yatırıldı.

06.11.2013 15:50  Güncelleme: 12:19

Siirt'te bulunan gerek ilk öğretim ve gerekse lise ve dengi okullarının önlerinde meydana gelebilecek olası herhangi olaylara karşı alınması gereken tedbirler birim amirleri ve okul müdürleri ile görüşüldü. Siirt Polis evinde verilen yemekli toplantıya katılan Vali Ahmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay Emniyet birim amirleri ve okul müdürleri yapılan toplantıda görüşlerini bildirdiler.

Okul önlerindeki tedbirlerin daha arttırılması talebinde bulunan okul müdürleri özellikle okul dışından gelen gençlerin öğrencilere kötü örnek olduğunu ve okul çıkışlarından sürekli bu gençler arasında arbede yaşandığını belirttiler.

Okul önlerinde İl Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli çalışma yaptıklarını belirten Siirt İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ise okullarda sosyal aktivitelerin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapıldığını ancak esas konunun ise öğrencileri kötü alışkanlıklardan vazgeçirmek olduğunu bunun için gerek öğrencilere ve gerek öğrenci velilerine gerekli bilgilerin verildiğini ifade etti.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Okul Önlerinde Tedbirler Artırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement