Sagopa Kajmer Bozüyük'te Gençlik Konseri'nde Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika
Eğitim

Sagopa Kajmer Bozüyük'te Gençlik Konseri'nde Sevenleriyle Buluştu

Sagopa Kajmer Bozüyük\'te Gençlik Konseri\'nde Sevenleriyle Buluştu

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Konseri'nde rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer, Bozüyüklü gençlerle bir araya geldi. Konserde önce Fazla Grubu sahne aldı ve ardından Sagopa Kajmer performans sergiledi. Başkan Bakkalcıoğlu, Kajmer'e çiçek takdim etti ve plaket verdi.

01.09.2023 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi tarafından Kurtuluş Günleri Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen gençlik konserinde Sagopa Kajmer, sevenleriyle buluştu.

Bozüyük Belediyesi kapalı pazar otoparkında yapılan konser programında ilk olarak Bozüyük'ün sevilen gruplarından Fazla sahne aldı. Programa coşkulu bir başlangıç yapan Fazla, sevilen pop rock şarkılarını Bozüyüklü gençler için seslendirdi. Fazla grubu, performanslarının sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı ve 4 Eylül Bozüyük'ün kurtuluşunu kutladılar.

Fazla'nın ardından Sagopa Kajmer gençlerin yoğun alkışları ile sahneye çıktı. Gençlerin büyük bir hayranlıkla izlediği ve severek dinlediği Sagopa Kajmer, şarkıları ve sahne performansı ile Bozüyüklülere unutulmaz bir gece yaşattı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, sahneye gelerek eşi Merih Bakkalcıoğlu ile birlikte Sogopa Kajmer'e çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Sagopa Kajmer Bozüyük'te Gençlik Konseri'nde Sevenleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement