Sorgun İlçe Müftüsü, hayırseverin destekleriyle Kur'an kursu binasını büyütüyor - Son Dakika
Eğitim

Sorgun İlçe Müftüsü, hayırseverin destekleriyle Kur'an kursu binasını büyütüyor

Sorgun İlçe Müftüsü, hayırseverin destekleriyle Kur\'an kursu binasını büyütüyor

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan 4-6 yaş Kur'an kursu binasının büyütülmesi için hayırsever iş insanı Faik Ünal'ın destekte bulunduğunu belirtti. Ünal, Kur'an kursu binasının onarımını yaparak sınıf sayısını 4'e çıkaracak. Kayış, yapılan destekle binada 3 sınıf daha açacaklarını ve diğer bölümlerde de tadilat yapacaklarını söyledi. Kur'an kursu eğitimlerinin 12 Eylül'de başlayacağını belirten Kayış, 4-5-6 yaşındaki çocukları kursa beklediklerini ve çocuklara Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgiler, değerler eğitimi ve dua ve surelerin ezberletileceğini ifade etti.

18.08.2023 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, Aydınlıkevler Mahallesi'nde bulunan 4-6 yaş Kur'an kursu binasının büyütülmesi için hayırsever iş insanı Faik Ünal'ın destekte bulunduğunu belirtti.

Kayış, gazetecilere, Ünal'ın Kur'an kursu binasının onarımını yaptırarak sınıf sayısını 4'e çıkaracağını söyledi.

Ünal'a teşekkür eden Kayış, "Yapılan destekle binamızda 3 sınıf daha açarak sınıf sayımızı dörde çıkaracağız. Oyun odaları, hikaye odası, mescit, mutfak ve kiler gibi bölümlerde de tadilat yapılacak. Yardımlarından dolayı iş insanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Kayış, Kur'an kursunda eğitimlerin 12 Eylül'de başlayacağını ifade ederek, "80 öğrenci kapasiteli kursumuza 4-5-6 yaşındaki çocuklarımızı bekliyoruz. Çocuklara Kur'an-ı Kerim, temel dini bilgiler, değerler eğitimi öğretilirken dua ve sureleri ezberletilecek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Sorgun İlçe Müftüsü, hayırseverin destekleriyle Kur'an kursu binasını büyütüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement