Teksas'ta LEGO Meraklıları İçin 'Brick Rodeo' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Eğitim

Teksas'ta LEGO Meraklıları İçin 'Brick Rodeo' Etkinliği Düzenlendi

ABD'nin Teksas eyaletindeki Sugar Land'de LEGO meraklıları için 6-9 Temmuz tarihlerinde 'Brick Rodeo' etkinliği düzenlendi. Houston Brick Kulübü ve Teksas'ın dört bir yanından LEGO meraklıları tarafından düzenlenen etkinlikte sergilenen tüm modeller, LEGO tutkunları tarafından tasarlanıp yapıldı. Bu yıl 12. kez düzenlenen etkinlik, Teksas'taki çeşitli LEGO hayran gruplarından gönüllüler tarafından yürütülüyor ve her yıl Houston, Dallas/Fort Worth, San Antonio ve Austin'de gerçekleştiriliyor. Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Houston'dan bildiriyor.

10.07.2023 17:03  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Teksas eyaletindeki Sugar Land'de LEGO meraklıları için 6-9 Temmuz tarihlerinde "Brick Rodeo" etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Houston Brick Kulübü ve Teksas'ın dört bir yanından LEGO meraklıları tarafından düzenlendi. "Brick Rodeo"da sergilenen tüm modeller, LEGO tutkunları tarafından tasarlanıp yapıldı.

Bu yıl "Brick Rodeo" etkinliği 12. kez düzenlendi. Teksas'taki çeşitli LEGO hayran gruplarından gönüllüler tarafından yürütülen etkinlik, Austin'de ilk kez düzenlendiği 2011 yılından bu yana her yıl Houston, Dallas/Fort Worth, San Antonio ve Austin'de yapılıyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Houston'dan bildiriyor. (XHTV)

Teksas\'ta LEGO Meraklıları İçin \'Brick Rodeo\' Etkinliği Düzenlendi
Kaynak: Xinhua

Son Dakika Eğitim Teksas'ta LEGO Meraklıları İçin 'Brick Rodeo' Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement