Van'da Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencileri Üniversitelere Yerleşti - Son Dakika
Eğitim

Van'da Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencileri Üniversitelere Yerleşti

Van\'da Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencileri Üniversitelere Yerleşti

Van'da Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle açılan sürekli eğitim merkezinde eğitim gören 503 öğrenci, üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti. 2017'de dersaneye gitme imkanı olmayanlar için açılan merkezde, 2022-2023 eğitim öğretim yılında 654 öğrenci ücretsiz olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlandı. Öğretmenlerin yakından ilgilendiği merkezde, kaynak kitap desteği verilen öğrencilerden 503'ü, tıp, hukuk, diş hekimliği, uzak mühendisliği fakültelerinin de olduğu birçok bölüme yerleşme başarısı gösterdi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında da hizmet verecek olan sürekli eğitim merkezinde ön kayıt işlemlerine başlandı.

23.08.2023 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle açılan sürekli eğitim merkezinde eğitim gören 503 öğrenci, üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2017'de dersaneye gitme imkanı olmayanlar için açılan merkezde, 2022-2023 eğitim öğretim yılında 654 öğrenci ücretsiz olarak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na hazırlandı.

Yıl boyunca öğretmenlerin yakından ilgilendiği, kaynak kitap desteği verilen 654 öğrenciden, 503'ü, aralarında tıp, hukuk, diş hekimliği, uzak mühendisliği fakültelerinin de olduğu birçok bölüme yerleşme başarısı gösterdi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında da hizmet verecek olan sürekli eğitim merkezinde ön kayıt işlemlerine başlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Van'da Sürekli Eğitim Merkezi Öğrencileri Üniversitelere Yerleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement