Akşam saatlerinde hareketlenen dolar 8.50 TL'yi aştı - Son Dakika
Ekonomi

Akşam saatlerinde hareketlenen dolar 8.50 TL'yi aştı

Hem iç piyasada yaşanan hareketlilik hem de dış etkiler nedeniyle gün içinde 8.45 ile 8.46 arasında gidip gelen dolar, akşam saatlerinde 8.54'e kadar çıktı. Yarın dış piyasadan gelecek haberlerle nasıl şekilleneceği merak edilen dolar, ani yükselişinin ardından şu anda 8,51'den işlem görüyor.

27.05.2021 21:26  Güncelleme: 01:10

Küresel piyasalarda zayıf bir seyir izleyen dolar/TL, akşam saatlerinde bir anda yükselmesiyle heyecana neden oldu. Gün içinde 8.45 ile 8.46 arasında seyir izleyen dolar/TL akşam saatlerinde 8,54'e kadar çıktı.

YENİDEN SEYRİNE OTURDU

Dolardaki ani yükseliş, bir süreden sonra kesildi. Dolar/TL, eski seyrine dönmesiyle birlikte şu sıralar 1 Amerikan doları yeniden 8,51 TL dolayında işlem görüyor. Ancak dolarda asıl beklenen günün, yarın olduğu öğrenildi.

GÖZLER DIŞ PİYASALARA ÇEVRİLDİ

Yarın yurt içinde finansal istikrar raporu, dış ticaret dengesi ve ekonomik güven endeksi, yurt dışında ise Euro Bölgesinde açıklanacak güven endeksleri, ABD'de kişisel gelir ve harcamalar, Michigan Üniversitesi güven endeksi verileri takip edilecek.

ENDEKS YENİDEN 90'IN ÜZERİNDE

Yurtdışı piyasalarda ABD'deki enflasyon endişeleri ve gelişmeler önemli yer tutarken hafta başında sert düşen dolar endeksi yeniden 90 üzerine çıktı. 1.23'ü zorlayan euro/dolar paritesi ise 1.21'lere indi.

Akşam saatlerinde hareketlenen dolar 8.50 TL\'yi aştı

Son Dakika Ekonomi Akşam saatlerinde hareketlenen dolar 8.50 TL'yi aştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Gören Adam: daha neler olacak neler. 18 8 Yanıtla
    Ezanı susturamayacaksiniz..: Karanlık eller gene devrede..oyun büyük,dolarınızı tl çevirin,yastık altında altınlarınızı piyasaya sürün.Şimdi dağılın. 4 12 Ne diyordu reis: Şu kardeşinize yetkiyi verin,dolarla faizle nasıl başedilirmis görün dedi mi? Dedi.Şimdi nolduuuu,dış gucler,oyun büyük... 10 1 Bunlar iyi günlerimiz: Daha neler olacak neler 8 2 Binali ne diyordu: Dolar,dolsa ne olur dolmasa ne olur..Bakın keyfinize.. 9 1
  • Mahir: Ne olacak bu milletin hali... yoksulluk açlık fakirlik perişanlık gittikçe artıyor... 18 7 Yanıtla
    seçim gelse: halkın tercihi fakirlik ve sefalet olur yine. 6 3
  • Gm: İşin kötüsü seçimler 2023 de Allah sabır versin herkese 15 6 Yanıtla
  • Abdurrahim Tan: Erzurum da kar yağsa ben Muğla da üşürüm. Elin yabancı ülkesinde kopan fırtına neden bana zarar veriyor. Gerçek milliyetçilik vatanı sevmek değildir. Vatanı herkes seviyor. Elin parasından medet umanlar bir yerlerinize kına yakarsınız artık.... 14 7 Yanıtla
  • Dolar: Dolarlami maaş alıyorsunuz nolmus yani 8 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement