Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamları Karaçam Tohumu Ekimine Katıldı - Son Dakika
Ekonomi

Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamları Karaçam Tohumu Ekimine Katıldı

Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamları Karaçam Tohumu Ekimine Katıldı

Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Dumlupınar Orman İşletme Şefliği doğal gençleştirme sahalarına karaçam tohumu ekimine Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ve Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar'da katıldı. Altıntaş Orman İşletme Müdürü Sümeyra Ezgi Çapan ve Orman İşletme personellerinin de katılımıyla 84 ve 85 nolu bölmelerde 40.09 hektar alandaki doğal gençleştirme sahalarının tohumlanması gerçekleştirildi.

08.03.2024 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Dumlupınar Orman İşletme Şefliği doğal gençleştirme sahalarına karaçam tohumu ekimine Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ve Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar'da katıldı.

Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan ve Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar, Altıntaş Orman İşletme Müdürü Sümeyra Ezgi Çapan ve Orman İşletme personellerinin katılımıyla Altıntaş Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Dumlupınar Orman İşletme Şefliği 84 ve 85 nolu bölmelerde 40.09 hektar alandaki doğal gençleştirme sahalarının tohumlanması için karaçam tohumu ekimi gerçekleştirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Altıntaş ve Dumlupınar Kaymakamları Karaçam Tohumu Ekimine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement