Ankara Dış Ticaret ve Enerji Federasyonları yeni başkanlarını seçti - Son Dakika
Ekonomi

Ankara Dış Ticaret ve Enerji Federasyonları yeni başkanlarını seçti

Ankara Dış Ticaret ve Enerji Federasyonları yeni başkanlarını seçti

Ankara'da faaliyet gösteren ekonomik sivil toplum kuruluşları olan Ankara Dış Ticaret Federasyonu ve Ankara Enerji ve Madencilik Federasyonları olağan genel kurullarını gerçekleştirdi. İş insanı Şener Koçak, Ankara Dış Ticaret Federasyonu Başkanlığı'na seçilirken, iş insanı Abdullah Arslan, Ankara Enerji ve Madencilik Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Yeni yönetim kurulları oluşturulan her iki federasyon, SANKON Genel Merkezi'ne ve Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu'na bağlılıklarını ifade etti ve 2023 yılı içerisinde yapılacak faaliyetlere değindi.

24.06.2023 15:24

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) kuruluşuna üye, Ankara'da faaliyet gösteren ekonomik sivil toplum kuruluşları, Ankara Dış Ticaret Federasyonu ile Ankara Enerji ve Madencilik Federasyonları olağan genel kurulları yapıldı.

Ankara Dış Ticaret Federasyonu Başkanlığı'na iş insanı Şener Koçak, Ankara Enerji ve Madencilik Federasyonu Başkanlığı'na iş insanı Abdullah Arslan seçildi.

Yeni yönetim kurulları oluşturulan her iki federasyondan yapılan ortak açıklamada, 2023 yılı içerisinde yapılacak faaliyetlere değinilerek, SANKON Genel Merkezi'ne ve Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu'na bağlılıkları ifade edildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Ankara Dış Ticaret ve Enerji Federasyonları yeni başkanlarını seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement