Arap Zenginlerine İkinci 'Lüks' Fuarı Geliyor - Son Dakika
Ekonomi

Arap Zenginlerine İkinci 'Lüks' Fuarı Geliyor

Arap Zenginlerine İkinci \'Lüks\' Fuarı Geliyor

Türkiye'de İlk Kez Lüks Tüketime Yönelik Düzenlenen A Plus Life Style Fuarı'nda Çok Yüksek Satış Bağlantılarının Gerçekleşmesi Üzerine, Yaz Aylarında Fuarın Tekrarlanmasına Karar Verildi.

17.12.2007 06:07

Türkiye’de ilk kez lüks tüketime yönelik düzenlenen A Plus Life Style Fuarı’nda çok yüksek satış bağlantılarının gerçekleşmesi üzerine, yaz aylarında fuarın tekrarlanmasına karar verildi.

Dünyaca ünlü 40’dan fazla firmanın 8.410 A Plus ziyaretçiyle aynı çatı altında iki günlük süre içinde biraraya geldiği fuar aynı zamanda ünlü simaları da buluşturdu. JNR Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Elif Keleş fuarda firmalar açısından beklenenin çok üzerinde performans elde edildiğini, bunun da bir yenisinin daha yapılmasını gündeme getirdiğini belirtti. Keleş, Lüks Markalar Fuarı’nın ikincisini A Plus Life Style Summer adı altında 2008’in mayıs ayı başında düzenleyeceklerini açıkladı. Keleş, ikinci fuarda yabancı ülkelerden daha fazla katılım sağlanması yolunda bir karar alındığını da ifade ederek "Mayıs ayındaki organizasyona Rusya’nın yanı sıra özellikle körfez ülkelerinden Kuveyt, Bahreyn, Dubai ve Suudi Arabistan’dan A Plus konukların getirilmesi için çalışmalara başladık. İlk ön görüşmelerde de çok olumlu geri dönüş aldık" dedi.

MASERATİ İÇİN 12 TALEP: Fuarda yer alan ve Türkiye’nin uluslararası emlak markası Cempay’ın özellikle New York ile İngiliz Virgin Adaları’ndaki tanesi 22 milyon dolar olan villaların büyük ilgi gördüğü açıklanırken ünlü Maserati’nin 200 bin Euro üzerindeki Quattro Porte otomobili için 12 alıcı ile ciddi görüşmeler yapıldığı Fermas Pazarlama Uzmanı Başak Hekimoğlu tarafından ifade edildi.

100 BİN EURO’LUK SAAT: Harley Davidson marka müdürü Mustafa Derin 105. yıl modeline ait çok özel teklifler aldıklarını belirtirken dünyanın en eski saat markaları arasında yer alan LPI Marka Müdürü Özhan Bayazıtoğlu değeri 100 bin Euro ve üzerindeki Blancpain ve Glashütte modelleriyle ilgi odağı haline geldiklerini söyledi. Form saatcilik yöneticisi Yonca Tiryakioğlu ile Hatice Kaya TW Steel ile boy gösterdikleri fuarda hem yerli hem de yabancılardan çok üst düzey bir talep geldiğini gördüklerini belirttiler. Dünyada 1.5 milyar dolarlık satış cirosuyla en büyük mücevher firmaları arasında yer alan Damas-Tiffany&CO yöneticileri de fuarın uluslararası standart ve beklentileriyle sonuçlandığını söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Arap Zenginlerine İkinci 'Lüks' Fuarı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement