Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke'de Yeraltı Otoparkı Projesi İle Trafiğe Akıcılık Kazandırmayı Hedefliyor - Son Dakika
Ekonomi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke'de Yeraltı Otoparkı Projesi İle Trafiğe Akıcılık Kazandırmayı Hedefliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke\'de Yeraltı Otoparkı Projesi İle Trafiğe Akıcılık Kazandırmayı Hedefliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğe akıcılık kazandırmak için Söke'de Yeraltı Otoparkı çalışmalarını sürdürüyor. Projenin yüzde ellilik kısmı tamamlandı ve 2023 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje kapsamında yeşil alan, basketbol sahası, açık spor ve fitness alanları da yer alacak.

15.06.2023 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent içi trafiğe akıcılık kazandırmaya yönelik projeleri kapsamında Söke'de Yeraltı Otoparkı çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yatırımı bir arada yürüttüklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kentimizin öncelikli ihtiyaçlarını belirliyor, projelerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Bunlardan biri de Söke'de 4 bin 750 metrekarelik inşaat alanına sahip Söke Yeraltı Otoparkı. Bugüne kadar projenin yüzde ellilik bir kısmı tamamlanmış durumda" dedi.

2023 yılı içerisinde tamamlanması planlanan projede, yeşil alan, basketbol sahası, açık spor ve fitness alanları da yer alacak.

Başkan Çerçioğlu, "Bir projemizi daha gerçekleştiriyor olmanın, Söke halkına vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke'de Yeraltı Otoparkı Projesi İle Trafiğe Akıcılık Kazandırmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement