Borsa İstanbul Başkanı Turhan'dan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

Borsa İstanbul Başkanı Turhan'dan Başsağlığı Mesajı

Borsa İstanbul Başkanı Turhan\'dan Başsağlığı Mesajı

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Turhan, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Ensari'nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

08.03.2014 23:56  Güncelleme: 00:55

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari'nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Borsa İstanbul'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen isimlerinden biri olan, bir dönem Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör Temsilciliği görevini de icra eden, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari'nin vefat ettiği belirtildi.

Açıklamada yer verilen Turhan'ın mesajı şöyle:

"Merhum Ensari, bugüne kadar herkes için bilgi birikimiyle bir duayen, gösterdiği yol ile bir ağabey olmuştur. Özellikle işine duyduğu saygı ve sevgi, merhum Ensari'yi her zaman için sektörümüzün ahlaki bir değeri olarak hatırlamamızı sağlayacaktır.

Borsa İstanbul çatısı altında faal görev aldığı dönemde de katkılarını esirgemeyen değerli dost ve ağabeyimiz merhum Bedii Ensari'ye Borsa İstanbul olarak Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Borsa İstanbul Başkanı Turhan'dan Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement