Bursagaz "Sürdürülebilir Yaşam Konferansı"Na Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika
Ekonomi

Bursagaz "Sürdürülebilir Yaşam Konferansı"Na Ev Sahipliği Yapıyor

Bursagaz "Sürdürülebilir Yaşam Konferansı"Na Ev Sahipliği Yapıyor

Bursagaz’ın ev sahipliğinde yapılan “2. Bursa Sürdürülebilir Yaşam Konferansı”, gelecekte mükemmelliği arayan kuruluşları ağırladı.

14.10.2015 13:06

Bursagaz'ın ev sahipliğinde yapılan "2. Bursa Sürdürülebilir Yaşam Konferansı", gelecekte mükemmelliği arayan kuruluşları ağırladı.

Rol model olma yolunda ilerleyen Bursagaz, KalDer Bursa Şubesi iş birliğiyle geçen sene ilkini düzenlediği 'Sürdürülebilirlik Konferansı'nın bu sene ikincisini yaptı. Bursa Crowne Plaza Otel'deki konferansta Coca Cola, Bilim İlaç, Sütaş gibi firmalar sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında örnek uygulamalarını ve sürdürülebilirlik modellemesinin detaylarını, insan kaynağı, enerji, ekonomi, sosyal sorumluluk ve toplumsal güvenlik, operasyonel mükemmellik konularındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Sürdürülebilir Yaşam Konferansı'nın Bursa'ya çok büyük bir anlam katacağını belirten Bursagaz Genel Müdürü Hakan Tola, "Sürdürülebilirlik, dünyada 10 yıldan fazla bir süredir yaygın olarak kullanılan, üzerine çalışmalar yapılan, gelecek nesillere daha sağlıklı bir toplum ve çevre bırakmayı hedefleyen bir söylemdir. Bugün burada ulusal ve uluslar arası katılımcıların bir araya geldiği bir konferans tertipliyoruz. Konferansımızda, farklı oturumlarda insana, çevreye ve topluma yapılan sürdürülebilirlik yaklaşımlar anlatılacak. Oldukça geniş bir konferans olacak. Bu konferansla insanlarımızdaki bilinci bir adım daha ileriye götürmeyi amaçlıyoruz. Bursagaz olarak ülkemizdeki sürdürülebilirlik faaliyetlerine öncülük etmek istiyoruz. Bu konferansı her sene yapacağız. İlginin yüksek olmasına çok memnunum, çünkü çevre ve gelecek nesiller bizim için çok önemli" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bursagaz 'Sürdürülebilir Yaşam Konferansı'Na Ev Sahipliği Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement