Dky'nin Yeni Projesi 'Dky Ada' Tanıtıldı - Son Dakika
Ekonomi

Dky'nin Yeni Projesi 'Dky Ada' Tanıtıldı

Dky\'nin Yeni Projesi \'Dky Ada\' Tanıtıldı

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından DKY, Kartal’da 19 dönümlük arazi üzerinde yükselecek, proje değeri 600 milyon TL olan DKY ADA Projesi’ni satışa çıkardı.

29.09.2017 14:50

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından DKY, Kartal'da 19 dönümlük arazi üzerinde yükselecek, proje değeri 600 milyon TL olan DKY ADA Projesi'ni satışa çıkardı. 4 bloktan oluşan DKY ADA'da, farklı formatlarda tasarlanan 792 konut yer alıyor.

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından DKY, Anadolu Yakası'nın cazibe merkezlerinden Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden 'DKY ADA'yı satışa sundu. DKY, yeni projesi DKY ADA'yı DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İş Geliştirme Satış ve Pazarlama Grup Başkanı Tevfik Türel ve DKY Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya'nın katılımıyla düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılırken, yapılan bilgilendirmede, proje değeri 600 milyon TL olan projede, Prens Adaları'nın tam karşısında, 24 bloktan oluşan 301 konutun dönüştürülmesiyle elde edilen 19 dönümlük bir alanda yükselecek. Ayrıca, 4 blok ve 792 bağımsız bölümden oluşan proje, 93,94 ile 211,54 metrekare arasında değişen, 2+1'den 4+1'e kadar balkonlu ve yeni nesil ev konseptiyle +1,5 olarak planlanan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutlar yer alıyor.

Ali Dumankaya: "Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz"

Bugüne kadar geliştirdikleri projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek, birer yaşam merkezi haline getirdiklerini anlatan DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya: "DKY ADA projemiz ile Kartal'ın en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Ali Dumankaya sözlerini şöyle tamamladı: "DKY ADA projemiz, adını sahip olduğu muhteşem adalar manzarası, adaların ruhunu yansıtan ve huzurunu hissettiren yaşam konseptinden alıyor. Yeni nesil buçuklu dairelerin yer aldığı 'DKY ADA' geniş ve kullanışlı daireleri, peyzajıyla farklılaşan yeşil alanları, zengin sosyal ve sportif olanakları, çocuklara özel aktivite alanlarıyla aileler için tasarladığımız özel bir proje. 792 konutun, 4 adet ticari alanın ve 1 kreşin yer aldığı DKY ADA projemiz, fitness ve SPA merkezi, spor alanları, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu ve aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak ve Kartal'a değer katacak". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Dky'nin Yeni Projesi 'Dky Ada' Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement