Ardem Fur Home Kalitesiyle Dünyaya Açılmak İçin Çalışıyor - Son Dakika
Ekonomi

Ardem Fur Home Kalitesiyle Dünyaya Açılmak İçin Çalışıyor

1992 yılında sektöre giren ve kalitesiyle dünyayı kasıp kavurmak isteyen Ardem Fur Home, hedefleri için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

20.02.2019 08:25  Güncelleme: 11:21
sponsorlu içerik

Yaklaşık olarak 27 yıldır sektörde bulunan ve kendi markasını oluşturmanın ve tüm dünyayı giydirmeyi hedefleyen Ardem Kürk Evleri (Fur Home) Le Show fuarında öne çıkan firmalardan biri olmayı başardı.

Gerek açtığı standındaki ürünleri gerekse koleksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ardem, İşte İşimiz ekibinin sorunlarını açık yüreklilikle cevapladı ve fuarın kendileri için çok olumlu geçtiğini ifade etti.

"MARKAMIZ İÇİN SAĞLAM ADIMLAR ATIYORUZ"

Ardem Kürk Evleri (Fur Home) firma sahibi Ramazan Demirci, "1192 yılından beri sektördeyiz. Bir kalite ve marka yaratmanın çalışması içerisindeyiz. Bu yolda da gayeti iyi ve sağlam adımlar atıyoruz.Fuar umduğumuzdan daha güzel devam ediyor. Çok memnunuz bu konuda. Gayet iyi gidiyor." dedi.

"HER BÜTÇEYE UYGUN ÜRÜNÜMÜZ VAR"

Demirci, "Çinçila bizim ürün gamımızın önemli bir parçası. Ekonomik olarak çok iyi durumda olan insanların tercih ettiği bir üründür. Tabi bizim ürünlerimiz her bütçeye uygun şekilde üretiliyor. İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteriyoruz ve buradan dünyaya açılıyoruz.35 kişilik bir ekiple hizmet sunuyoruz. Bir aile gibi çalışıyoruz bu da bizim güvenimizi ve kalitemizi daha yukarılara taşıyor." diye konuştu.

Ardem Fur Home Kalitesiyle Dünyaya Açılmak İçin Çalışıyor

Son Dakika Ekonomi Ardem Fur Home Kalitesiyle Dünyaya Açılmak İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement