Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Karadağ'da - Son Dakika
Ekonomi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Karadağ'da

Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Karadağ\'da

Bakan Yazıcı, Karadağ Cumhurbaşkanı Vuyanoviç ve Karadağ Başbakanı Cukanoviç'le görüştü

19.09.2013 17:45

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Karadağ'ın başkenti Podgoritsa'daki resmi temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç ve Başbakan Milo Cukanoviç'le görüştü.

Bakan Yazıcı, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Podgoritsa Uluslararası Havalimanı'nda, Türkiye'nin Karadağ Büyükelçisi Mehmet Niyazi Tanılır ve öteki yetkililer tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanlığı binasında Karadağ Cumhurbaşkanı Filip Vuyanoviç tarafından kabul edilen Bakan Yazıcı, daha sonra Başbakan Milo Cukanoviç'le bir araya geldi. Başında görüntü alınmasına izin verilen her iki görüşme, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleşti.

Görüşmelerde, Karadağ makamlarının, ülkedeki Türk yatırımcıların başarılı işler yaptıklarına dikkati çektiği ve bu nedenle daha fazla Türk yatırımcıyı Karadağ'da görmek istediklerini Bakan Yazıcı'ya aktardıkları öğrenildi.

Bakan Yazıcı, Karadağ'daki temasları kapsamında Karşılıklı İşbirliği ve Yardım Anlaşması (KİYA) imza törenine katılacak, ülkedeki Boşnak ve Arnavut siyasetçilerle, Müslüman topluluklarının çatı kuruluşlarının temsilcileriyle de görüşme yapması bekleniyor. - Karadağ

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Karadağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement