Haftalık Programlanabilen Kombiyle Tasarruf Sağlayın - Son Dakika
Ekonomi

Haftalık Programlanabilen Kombiyle Tasarruf Sağlayın

Haftalık Programlanabilen Kombiyle Tasarruf Sağlayın

Airfel Integrity Plus, haftalık programlama özelliği ile kullanıcılara kombisini istediği gün veya saatlerde çalıştırma imkanı sunuyor.

07.02.2014 17:19

Airfel Integrity Plus, haftalık programlama özelliği ile kullanıcılara kombisini istediği gün veya saatlerde çalıştırma imkanı sunuyor.

Daikin üretim felsefesi (PDS) ile Türkiye'de üretilen ilk kombi ailesi Integrity'nin ikinci üyesi Airfel Integrity Plus, konfor ve tasarrufu kullanıcılarına sunuyor. Haftalık programlama özelliği ile kullanım konforu sağlayan Airfel Integrity Plus, istenen gün ve saatlerde kullanıcısının ihtiyacına göre çalışıyor. Bu özelliği ile konforun yanı sıra doğal gaz tüketiminden tasarruf da sağlayan Airfel Integrity Plus, Daikin Türkiye'nin Hendek'teki fabrikasında üretildi.

Airfel kombi ailesi ile soğutmada olduğu gibi ısıtmada da kullanıcısına yenilikler sunan Daikin, 2015 yılında Avrupa ısıtma sektöründeki ilk üç firma arasına da girmeyi amaçlıyor. Airfel markasının Daikin bünyesine katılmasından sonra tasarım aşamasından üretime ve üretimden son kullanıcıya kadar tüm süreçlerinde Daikin üretim felsefesinin (PDS- Production of Daikin System) hakim oldu.

HAFTALIK PROGRAMLANABİLEN KOMBİ

Airfel Integrity Plus, dokunmatik kontrol paneli uygulaması ile kombinin tüm fonksiyonlarına kolaylıkla ulaşılmasını sağlıyor. Integrity Plus modeli ile sunulan standart haftalık programlama özelliği kullanıcısına, ihtiyaçları doğrultusunda kombisini dilediği gibi programlama olanağı sunuyor. Kullanıcısına haftanın belirli gün veya saatlerinde kombisini çalıştırma imkanı veren bu özelliğiyle Airfel Integrity Plus, gereksiz doğal gaz tüketiminin önüne geçerek yakıttan tasarruf sağlıyor. Ayrıca, Opentherm oda termostatına bağlantı imkanı sunan Airfel Integrity Plus, sıcaklık değişiklikleri alev modülasyonu ile kombiye yansıtılarak ufak sıcaklık değişimlerinde kombinin dur-kalk yapması önlenerek doğal gaz tüketimini asgariye indiriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Haftalık Programlanabilen Kombiyle Tasarruf Sağlayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement