İçişleri Bakanlığı'nın Lojmanı Kayboldu - Son Dakika
Ekonomi

İçişleri Bakanlığı'nın Lojmanı Kayboldu

İçişleri Bakanlığı\'nın Lojmanı Kayboldu

Ankara Balgat'ta Yüksel Sitesi'ndeki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayıtlarda eksik çıktı. Bilirkişi, tapu kayıtlarının incelenmesini talep etti.

09.02.2015 09:02  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlette ilginç bir "lojman komedisi" yaşanıyor. Ankara Balgat'taki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayboldu. Balgat Ziyabey Caddesi üzerinde bulunan ve içinde Başbakanlık, Aile Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'na da ait lojmanların olduğu Yüksel Sitesi Yöneticisi Ruşen Melih Nebigil, siteyle ilgili kayıtların incelenmesi amacıyla bilirkişiye başvurdu. Bilirkişi de incelemesinden sonra 10 sayfalık bir rapor hazırladı.

RAKAMLAR TUTMUYOR…

Raporun sonuç bölümünde ilginç bir tespite yer verildi. Buna göre Yüksel Sitesi'ndeki İçişleri Bakanlığı'na ait lojmanlardan biri kayıtlarda eksik çıktı. Bilirkişi, bu nedenle sitedeki mülkiyetlerin tapu kayıtlarının incelenmesini talep etti. Raporun bu bölümü şöyle: "Yapılan incelemelerde Yüksel Sitesi A Blok'un 40 daireli olduğu; bu dairelerden 3 büyük dairenin Başbakanlık'a, 1 büyük dairenin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na, 1 küçük ve 18 orta daire olmak üzere 19 dairenin İçişleri Bakanlığı'na, 17 dairenin de özel mülk sahiplerine ait olduğu tespit edilmiştir. Ancak 21 Mart 2014 tarihinde Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın, Ruşen Melih Nebigil'in yazılarına verdiği cevapta ise Yüksel Sitesi A Blok'ta 40 adet bağımsız bölüm olduğu, bunlardan 24 adedinin Hazine'ye, 16 adedinin de özel mülkiyete ait olduğu; Hazine'ye ait konutlardan 4 adedinin Başbakanlık'a, 20 adedinin ise İçişleri Bakanlığı'na tahsisli olduğu tespit edilmiştir."

TAPUYA BAKILACAK

Bilirkişi raporunda, Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'nın verdiği sayılarla kendilerinin tespit ettiği sayılar arasında çelişki olduğunu vurgulayarak bu konuda tapu kayıtlarının incelenmesi talep edildi. (Kaynak:Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi İçişleri Bakanlığı'nın Lojmanı Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • döşemeci geldi: Lojmanların yerine chp binası kaybolsaydı hepimiz kurutulmuş olurduk yazık olmuş 8 14 Yanıtla
  • Alp alparslan : Allah belanizi versin sizin sarayiniz basiniza yikilir insallah bu kadar hirsizlik tarihimizin hicbir doneminde boyle ucuz hirsizlar olmamisti 11 6 Yanıtla
    Alp kalpazan: Hele dur bak kemik yağdımı başına mendebur 3 8
  • erdem sabri: akp liler yürütmüştür, can çıkar huy çıkmazmış 12 3 Yanıtla
    döşemeci geldi: Sırtına vermişler ulen ne Salaksın al kemali gidin bakın kapıların arkasında veya ayakkabı kutularına koymuşlar erdemcim salaklık bedava 1 4
  • döşemeci geldi: Sözcü gazetesi asparagas haber yapmış Devletin mülkiyeti kaybolmuş habere bak çay demle 5 8 Yanıtla
  • Xxxy: Komedi yaaa vallaha tam fıkralık :)) 10 1 Yanıtla
  • Kemal: Kedidir Kedi 3 2 Yanıtla

Advertisement