Kış Sezonu Ürünleri Semt Pazarlarında Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Ekonomi

Kış Sezonu Ürünleri Semt Pazarlarında Yoğun İlgi Gördü

Kış Sezonu Ürünleri Semt Pazarlarında Yoğun İlgi Gördü

Havaların soğumasıyla birlikte Bursa'da semt pazarlarında kışlık meyve ve sebzeler tezgahlarda yerini aldı. Portakal, elma, mandalina gibi kış meyveleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Pazar esnafı, kış meyvelerinin tam zamanı olduğunu ve fiyatların uygun olduğunu belirtti.

26.11.2023 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havaların soğumaya başlamasıyla pazarda yaz sebzeleri azalırken kış sezonu ürünleri tezgahlarda yerini aldı.

Bursa'da semt pazarlarında tezgahlar kışlık meyve ve sebzelerle doldu. Portakal, elma, mandalina gibi vitamini bol kış meyveleri yoğun ilgi gördü. Pazar esnafı vatandaşların özellikle muz, portakal ve elmaya talep gösterdiğini söylerken, kış meyvesi tüketimi için tam zamanı olduğunu söyledi.

Reyhan pazarı esnaflarından Yahya Gökçimen, "Şu an tezgahta döngel, nar, ayva, hurma, portakal, elma, mandalina, muz var. Kış meyvelerinin tamamı var. Kış meyveleri güzel ve tatlı oluyor, müşterilerimiz de seviyor. Fiyatlar da uygun. Mandalina 35 lira, muz 40 lira. Her meyvenin bir kalitesi var. Biz de elimizden geldiği kadar kaliteli ürün alıp satmak için çalışıyoruz. Müşterimizin memnun kalmasını istiyoruz. Kış geliyor, C vitamini almak lazım, mandalina portakal yemek lazım" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kış Sezonu Ürünleri Semt Pazarlarında Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement