MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, 2011’e Hazır - Son Dakika
Ekonomi

MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, 2011’e Hazır

MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, 2011’e Hazır

MÜSİAD Sakarya Şubesi; Önceki Hafta Gerçekleştirdiği 13'üncü Olağan Genel Kurulu'nun Ardından Halit İnci Başkanlığı'nda İlk Toplantısını Yaparak, Yeni Yönetimini Şekillendirdi.

03.02.2011 12:31

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi; Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir ve MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın katılımıyla gerçekleştirdiği 13'üncü Olağan Genel Kurulu'nun ardından; ilk toplantısını da dernek hizmet binasında yaptı. Halit İnci Başkanlığı'nda bir araya gelen MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin yeni Yönetim Kurulu üyelerinin de görev dağılımı belli oldu. MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin 2011 hedef ve projelerinin de görüşüldüğü toplantıda; sektör kurullarının daha aktif çalışması, genel merkez programlarına katılım ve değerlendirilmesi ile KOSGEB'in projelerinin gözden geçirilmesi tartışıldı.

YÖNETİM KURULU

Toplantı sonrasında Halit İnci Başkanlığı'ndaki MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi:: "Başkan Yardımcıları İrfan Püsküllü, Enver Tok, Ömer Faruk Kara, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Semih Gülşan, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Ahmet Genç, Sektör Kurulları ve Eğitim ve Gençlik Kurulu Komisyonu Başkanı Baki Demir, Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı Zafer Boz, Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Muhammet Çapoğlu, Araştırma ve Yayın Komisyonu Başkanı Ünal Ülkü, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı İsmail Eminler"den oluştu.

SEKTÖR KURULLARI

Sektör Kurulları Başkan ve Temsilcileri ise; "Kimya Sektör Kurulu Başkanı Ahmet İşgüzar, Makine Sektör Kurulu Temsilcisi Metin Kar, Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Temsilcisi Coşkun Morgül, Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Kurulu Başkanı ve Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Temsilcisi Mehmet Yılmaz, Tekstil ve Deri Sektör Kurulu Temsilcisi Salih Bakkaloğlu, Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Temsilcisi Raşit Kamil Yıldırım, Basım ve Yayın Ambalaj Sektör Kurulu Temsilcisi Yusuf Yılmaz, İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Mehmet Gözyuman, Hizmet Sektör Kurulu Başkanı Süleyman Toprak, Sağlık Sektör Kurulu Temsilcisi Dr. Ekrem Yılmaz, Lojistik Sektör Kurulu Temsilcisi Vedat Baltaoğlu, Otomotiv Sektör Kurulu Temsilcisi Nazif Ercan Erdem, Gençlik Kurulu Başkanı Ahmet Zahit Elmas ile Şube Müdürü Enis Aksoy, Şube Sekreteri Ömer Faruk Yaman, Medya İlişkileri ve Basın Danışmanı Levent Candan'dan oluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi MÜSİAD Sakarya Şube Yönetimi, 2011’e Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement