Oyak Bank Internet Bankacılığı ile İbb'nin Tahsilatları Yapılabilecek - Son Dakika
Ekonomi

Oyak Bank Internet Bankacılığı ile İbb'nin Tahsilatları Yapılabilecek

Oyak Bank Internet Bankacılığı ile İbb\'nin Tahsilatları Yapılabilecek

Oyak Bank ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İbb) Ortak Çalışması ile Büyükşehir Belediyesi Gelir Tahsilatları Artık Oyak Bank Şubelerinin Yanı Sıra Oyak Bank İnternet Bankacılığı Aracılığı ile de Yapılıyor.

20.09.2007 11:13

Oyak Bank ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ortak çalışması ile Büyükşehir Belediyesi Gelir Tahsilatları artık Oyak Bank şubelerinin yanı sıra Oyak Bank internet bankacılığı aracılığı ile de yapılıyor.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Oyak Bank internet bankacılığı tahsilatları yapılabilecek ödemeler, ilan reklam bedellerinden minibüs-taksi-deniz araçları ruhsat harcına, hukuk tahsilatlarından mesken kira ve satış bedellerine, tıbbi atık ücretlerinden itfaiye hizmet ücretine kadar 45 farklı gelir türünü kapsıyor.

Ödemeler, mükellefin vergi kimlik numarası, T.C. kimlik numarası, plaka no veya İBB tarafından düzenlenen tahakkuk belgesi bilgilerine göre yapılabiyor ve İBB kayıtları otomatik olarak güncelleniyor.

Bu uygulamalar hem ödeme yapmak isteyen mükelleflere kolaylık sağlıyor hem de İBB'ye söz konusu gelirlerinin daha etkin takibi konusunda büyük avantaj ve sürat kazandırıyor.

(CHT-SN-SN-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Oyak Bank Internet Bankacılığı ile İbb'nin Tahsilatları Yapılabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement