Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika
Ekonomi

Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulu Kararları

Kurul, Nokia Corporation’a ait çeşitli varlıkları da kapsayacak şekilde cep telefonu cihaz ve hizmetleri iş kolunun Microsoft Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi

13.11.2013 16:08

Rekabet Kurulu, Nokia Corporation'a ait çeşitli varlıkları da kapsayacak şekilde cep telefonu cihaz ve hizmetleri iş kolunun Microsoft Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Rekabet Kurumunun internet sayfasında yer alan duyuruya göre, The Blackstone Group L.P. tarafından bazı hisselerinin The Goldman Sachs Group'tan devralınması sonucunda, Rothesay Life Limited ve Rothesay Pensions Management Limited'in ortak girişime dönüştürülmesi işlemine izin verildi.

Kurul, Amgen'in daha önce lisans anlaşmasıyla Neupogen ve Neulastim markalı ilaçlar bakımından F. Hoffmann- La Roche Ltd.'e tanıdığı üretim, ithalat, dağıtım, pazarlama izinleri ve belirli fikri mülkiyet haklarını Amgen Manufacturing Ltd. aracılığı ile devralması işleminin kapsamda olmadığına karar verdi.

Mitsubishi Heavy Industries Limited ve Hitachi Limited tarafından, termik enerji üretim sistemleri faaliyetlerine ilişkin olarak ortak girişim şirketi kurulması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Kurul, Nokia Corporation'a ait çeşitli varlıkları da kapsayacak şekilde cep telefonu cihaz ve hizmetleri iş kolunun Microsoft Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Rekabet Kurulu Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement