Taşeron İşçiler Kadro İstedi - Son Dakika
Ekonomi

Taşeron İşçiler Kadro İstedi

Taşeron İşçiler Kadro İstedi

Şanlıurfa'da bulunan Kamu Şirket Personelleri Derneği, 200 kişinin katılımıyla peynir ekmekli eylem gerçekleştirdi.

30.03.2013 18:04  Güncelleme: 09:25

Genel Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Kamu Şirket Personelleri Derneği (KAŞİP) Genel Başkanlığı tarafından yaklaşık 200 kişinin katılımıyla peynir ekmekli eylem gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Karakoyun İş Merkezi'nde düzenlenen eyleme, KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karataş, BDP İl Başkanı Halit Yıldız Tekin, civar illerden gelen KAŞİP İl Başkanları, KESK Şanlıurfa Temsilciliği, Memur-Sen Şanlıurfa Temsilciliği ve KAŞİP üyeleri katıldı.

İlk olarak ekmek ve peynir dağıtılan taşeron işçiler, yetkililerden kadro verilmesini istedi. Bazı üyeler ise çocuklarıyla beraber gelip pankart ve döviz salladılar. Çocukların ellerindeki "Babam ve arkadaşlarına ne zaman kadro vereceksiniz" dövizleri dikkat çekti.

KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın, taşeron işçilerinin bir an önce kadrolaştırılması gerektiğini ifade ederek, " Türkiye'nin birçok ilinde yaygınlaşmaya başlıyoruz. Bunu başarmanın tek yolu hep beraber olmaktandır. Malum şuan işçiler günlük 8 saat, haftalık 45 saat çalışıyor gösterilmektedir. Ne yazık ki, bu gerçek dışıdır. Sayın Bakanımızdan istediğimiz kamu şirketlerinde görevli olarak çalışan taşeron işçilerine kadro sağlanmasıdır. Ümit ediyoruz ki bunu hep beraber görecek, yaşayacak ve mutluluğunu paylaşacağız" dedi.

Grup daha sonra sesiz bir şekilde dağıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Taşeron İşçiler Kadro İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement