Tcdd, Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin Yapımı Amacıyla Kamulaştırma Yapacak - Son Dakika
Ekonomi

Tcdd, Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin Yapımı Amacıyla Kamulaştırma Yapacak

Tcdd, Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi\'nin Yapımı Amacıyla Kamulaştırma Yapacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar ile üzerindeki muhdesatı acele kamulaştırılacak.

22.02.2014 09:43

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü Kayaş- Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar ile üzerindeki muhdesatı acele kamulaştırılacak.

Acele kamulaştırma ile ilgili kamulaştırma Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 2014 Yılı Yatırım Programında 2010E010070 proje numarasıyla yer alan Elektrifikasyon, Sinyalizasyon ve Telekomünikasyon Tesisleri Yapımı ve Altyapı İyileştirmesi Projesi kapsamındaki Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin yapımı amacıyla trafo merkezlerine isabet eden taşınmazlar ile üzerindeki muhdesatın TCDD Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak. Karar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın talebi üzerine, Bakanlar?Kurulu'nca 5 Şubat 2014 tarihinde kararlaştırıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tcdd, Kayaş-Çetinkaya Arası Elektrifikasyon Projesi'nin Yapımı Amacıyla Kamulaştırma Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement