Tim Katılım Bankaları Birliği ve Eximbank Yöneticilerini Ağırlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Tim Katılım Bankaları Birliği ve Eximbank Yöneticilerini Ağırlıyor

Tim Katılım Bankaları Birliği ve Eximbank Yöneticilerini Ağırlıyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatçı firmaların katılım bankaları ile ilgili sorunlarının görüşülerek iletişimlerinin güçlendirilmesi amacıyla, 9 Ağustos Perşembe günü Katılım Bankaları Birliği ile Eximbank yöneticilerini ağırlayacak.

07.08.2012 15:12

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ihracatçı firmaların katılım bankaları ile ilgili sorunlarının görüşülerek iletişimlerinin güçlendirilmesi amacıyla, 9 Ağustos Perşembe günü Katılım Bankaları Birliği ile Eximbank yöneticilerini ağırlayacak. TİM'den yapılan açıklamaya göre TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, ihracatçı firmaların katılım bankaları ile ilgili sorunlarının görüşülerek iletişimlerinin güçlendirilmesi amacıyla, 9 Ağustos 2012 Perşembe günü Katılım Bankaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Uyan, Başkan Yrd. Abdullah Çelik, Yönetim kurulu üyeleri Derya Gürerk ve Fahrettin Yahşi ile Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan'ı ağırlayacak. Yuvarlak masa toplantısına TİM sektörler konseyi üyelerini de katılacak.

TİM, bu çerçevede daha önce de ihracatçı firmaların finansman ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşanan sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmak için geçtiğimiz günlerde Bankalar Birliği üyeleriyle bir araya gelmişti. - İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tim Katılım Bankaları Birliği ve Eximbank Yöneticilerini Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement