TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için yeni çalışma ofisi hizmete girdi - Son Dakika
Ekonomi

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için yeni çalışma ofisi hizmete girdi

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için yeni çalışma ofisi hizmete girdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için Ankara Sanayi Odasının (ASO) binasında tahsis edilen yeni çalışma ofisi hizmete girdi. Açılışa Oda Başkanı Seyit Ardıç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran da katıldı. Kadın girişimcilerin ekonomik kalkınmadaki önemine vurgu yapan Ardıç, ASO olarak kadının iş gücüne katılması ve ekonomik olarak güçlenmesine önem verdiklerini belirtti. Hisarcıklıoğlu ise ofisin kadın girişimcilere destek olacağına inandığını ifade etti.

21.03.2024 11:39  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için Ankara Sanayi Odasının (ASO) binasında tahsis edilen yeni çalışma ofisi hizmete girdi.

ASO'dan yapılan açıklamaya göre, açılışa Oda Başkanı Seyit Ardıç, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran da katıldı.

Ardıç, yaptığı konuşmada, ekonomik kalkınmada girişimci kadınların önemine dikkati çekti.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirten Ardıç, "Ülkemizin gelişmesi için kadınların hayatın her alanında varlığına, üretmesine, yaşatmasına ve birleştirmesine ihtiyacımız var. ASO olarak kadının iş gücüne katılması ve ekonomik olarak güçlenmesine önem veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da ülkede kadın girişimci oranının artmasında Kurulun çalışmalarının büyük rolü olduğunu ifade etti.

Hisarcıklıoğlu, ofisin kadın girişimcilere en iyi şekilde destek olacağına inandığını kaydetti.

TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hande Öztürk de odanın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirerek, yeni çalışma ofisi için ASO Başkanı Seyit Ardıç'a teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu için yeni çalışma ofisi hizmete girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement