TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aras Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aras Açıklaması

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aras Açıklaması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Gi·ri·şi·mci·ler Kurulu Başkanı Evri·m Aras, "Cinsel istismar suçu işleyenlerin mağdur ile evlenerek serbest kalabilme imkanına kavuşabileceği yasa tasarısının, TBMM çatısı altında tekrar gözden geçirilmesini ve uzmanların katılımlarıyla...

20.11.2016 14:21

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Gi·ri·şi·mci·ler Kurulu Başkanı Evri·m Aras, "Cinsel istismar suçu işleyenlerin mağdur ile evlenerek serbest kalabilme imkanına kavuşabileceği yasa tasarısının, TBMM çatısı altında tekrar gözden geçirilmesini ve uzmanların katılımlarıyla konunun yeniden değerlendirilmesini talep ediyoruz" ifadesini kullandı.

Aras, erken yaşta evlenenlerin mağduriyetlerinin giderilmesine ilişkin düzenlemeye yönelik yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu tasarının, kamu vicdanını rahatlatacak açıklıkta ve netlikte olmamasının, uygulamada bu suçu meşrulaştıracak durumlar oluşturacağı kanaatinde olduklarını belirtti.

Söz konusu yasa tasarısının, TBMM çatısı altında tekrar gözden geçirilmesini istediklerini belirten Aras, uzmanların katılımlarıyla konunun yeniden değerlendirilmesini talep ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aras Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement