Tobb'un Başsağlığı Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

Tobb'un Başsağlığı Mesajı

Tobb\'un Başsağlığı Mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Ulusoy Grubu'nun kurucularından Saffet Ulusoy'un vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı.

23.02.2012 19:07

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ulusoy Grubu'nun kurucularından Saffet Ulusoy'un vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayımladı.

TOBB'dan yapılan açıklamaya göre Hisarcıklıoğlu, Saffet Ulusoy'un vefatı üzerine yayımladığı mesajında Ulusoy'un, Türk iş dünyasının önemli ve değerli bir ismi olduğunu vurguladı. "Sayın Ulusoy, hizmetleriyle ve ülkemize katkılarıyla daima sevgi ve saygıyla hatırlanacak" diyen Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Üç gündür yoğun bakımda olan, Ulusoy Grubu'nun kurucularından değerli işadamı büyüğümüz Saffet Ulusoy'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Küçük yaşlarda başladığı iş yaşamı boyunca çok önemli başarılara imza atan ve genç nesiller için örnek oluşturan Sayın Ulusoy, her zaman takdirle anılacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu adına, merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tobb'un Başsağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement