Tügik Genel Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

Tügik Genel Başkanı Güral Açıklaması

Tügik Genel Başkanı Güral Açıklaması

"TÜGİK'in yeni dönemdeki farklılıklarından biri de komiteler olacak" "TÜGİK'e bağlı federasyon ve derneklerin üyelerinden oluşacak komiteler, Türkiye gündemine ilişkin ve sektörel bazda çalışmalar yaparak faaliyetlerini sürdürecek"

18.02.2014 12:20

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK'in yeni dönemdeki farklılıklarından birinin de komiteler olacağını belirterek, federasyona bağlı üyelerden oluşacak komitelerin, Türkiye gündemine ilişkin ve sektörel bazda çalışmalar yaparak faaliyetlerini sürdüreceğini bildirdi.

Güral, yazılı açıklamasında, konfederasyona bağlı federasyon ve dernek başkanlarının, 1 Mart'ta yapılacak genel kurul öncesi Ankara'da bir araya geldiğini, toplantıda daha etkin ve güçlü bir TÜGİK'in startının verildiğini ifade etti.

Başkanlar toplantısının büyük önem taşıdığını belirten Güral, seçim tarihlerinin sistematik şekilde gerçekleşmesi için çalışma yapacaklarını kaydetti. TÜGİK ve organlarını daha kurumsal bir yapıya kavuşturmak için yoğun çalışma içine gireceklerini ifade eden Güral, "TÜGİK'in yeni dönemdeki farklılıklarından biri de komiteler olacak. TÜGİK'e bağlı federasyon ve derneklerin üyelerinden oluşacak komiteler, Türkiye gündemine ilişkin ve sektörel bazda çalışmalar yaparak faaliyetlerini sürdürecek" değerlendirmesinde bulundu.

1 Mart'tan sonra daha aktif ve güçlü bir TÜGİK'in Türkiye gündemini belirleyen çalışmalar yapmayı sürdüreceğini belirten Güral, şunları kaydetti:

"Yeni dönemde ele alacağımız en önemli konulardan biri kadın girişimciliği olacak. Bununla ilgili olarak çok önemli projeler hazırladık. Diğer yandan toplumsal yarar sağlamak amacıyla TÜGİK, federasyonlar ve dernekleriyle beraber ortak sosyal sorumluluk projeler hazırlığı içine girecek. Bu projeler tüm yurtta güçlü bir etki bırakacak. Genel kurulumuz konfederasyonumuz için bir milat olacak. Bundan sonraki sürecin çok daha etkin olacağını ifade etmek isterim." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tügik Genel Başkanı Güral Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement