Türkiye Konut Fiyatları Artışında Zirvede! - Son Dakika
Ekonomi

Türkiye Konut Fiyatları Artışında Zirvede!

Knight Frank Raporu`na göre dünyada konut fiyatları en fazla Türkiye`de arttı.

10.03.2016 09:01

İngiltere merkezli Küresel gayrimenkul şirketi Knight Frank'in raporuna göre 2015'te dünyada konut fiyatlarının en fazla arttığı ülke Türkiye oldu. Rapora göre Türkiye'de konut fiyatları geçen yıl yüzde 18.4 oranında arttı.

TÜRKİYE ORTA DOĞULU YATIRIMCILARA LİMAN OLDU

BBC'de yer alan habere göre Knight Frank, "Batı ile Doğu'yu birleştiren ve güçlü bir nüfus artışına sahip olan Türkiye'nin, Orta Doğulu yatırımcılar tarafından giderek daha fazla, bir sığınılacak liman olarak görüldüğünü" belirtti.

KONUT FİYATLARI ARTTI

Knight Frank'in yayımladığı 'Küresel Konut Fiyatları Endeksi' 55 ülkeyi kapsıyor. Rapora göre küresel çapta konut fiyatları geçen yıl yüzde 3 oranında arttı. Bu oran, 2014'te yüzde 2.3'tü. (Kaynak.BBC)

Türkiye Konut Fiyatları Artışında Zirvede!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Türkiye Konut Fiyatları Artışında Zirvede! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • İstanbullu : düşününki bir halk kendi ülkesinde ev alamiyacak kadar kötü bir durumda 10 0 Yanıtla
  • adam olun: artsa ne olacakki ev alan yok bir semtte 5000 tane satılık var talep yok boş haber bide 55 ülkeyi galiba akp yönetiyorki akp saolsun yazmış vatandaşın biri 2 4 Yanıtla
  • duman: gelin gaziantep ide görün.kiralık ev yoktur,kenar mahallede en küçük evin kirası 800 liradır.GAZİANTEP belediye ve emlakçılar aynı çanaktan yemek yiyorlar olanda halka oluyor.kimsede ne yapıyorsunuz demiyor,emlakçılık rant olmuştur. 0 0 Yanıtla

Advertisement