Valilik Afgan ve Suriyeli Vatandaşları Unutmadı - Son Dakika
Ekonomi

Valilik Afgan ve Suriyeli Vatandaşları Unutmadı

Valilik Afgan ve Suriyeli Vatandaşları Unutmadı

Siirt Valiliği İl merkezinde bulunan Afganlı ve Suriyeli vatandaşları ziyaret ederek bayramları kutladılar

17.10.2013 10:48

Onursal başkanlığını Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, dernek başkanlığını Vali yardımcısı Bahadır Yörük' ün yapmış olduğu "Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği", kurulalı bir ay olmasına rağmen, ilk etkinliğini bazı Siirt'li işadamları ve dernek yöneticilerinin bağışladıkları kurbanlar ile ayni ve nakdi yardımları, il merkezinde ikamet eden şehit ve gazi aileleri ile Afgan ve Suriyeli mültecilere ulaştırarak, ailelere bayram sevinci yaşattı.

İl merkezinde konuşlanmış olan Suriye ve Afganlı mülteciler ile Şehit ve gazi ailelerini konutlarında ziyaret eden dernek başkanı Bahadır Yörük, ailelere kurbanlık et yanı sıra gıda kolisi, giyim ve çocuklara da bayram harçlığı dağıtarak, ailelerin bayrama mutlu girmelerine destek sağladı.

Bazı dernek yöneticilerinin de hazır bulunduğu ev ziyaretlerinde konuşan dernek başkanı Vali yardımcısı Bahadır Yörük, Siirt valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın' ın selamlarını ailelere ileterek, Kurmuş olduğumuz dernek çatısı altında, ilimizdeki tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Kurbanlarını bağışlayarak, derneğe çeşitli katkılar sağlayan işadamlarına da teşekkür eden Yörük, Şehit ve gazi aileleri ile Afgan ve Suriyeli mültecilerin bayramlarını kutlayarak, kendileri ile sohbet etti. Dert ve sıkıntılarını dinledi.

Dernek başkanı Yörük, Kimsesiz, yaşlı, dul, yetim, öksüz ve engelli vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza her türlü ayni, nakdi maddi ve manevi yardımlarda bulunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Valilik Afgan ve Suriyeli Vatandaşları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement