Başiskele'de Yeni Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Emlak

Başiskele'de Yeni Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Başiskele\'de Yeni Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi Dereboyu Sokak'taki Kullar Kültür Merkezi'nin dönüştürülmesini kapsayan yeni yaşam merkezi inşaatı devam ediyor. Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün yakından takip ettiği çalışmalarda, binanın dış cephe montajı yapılmaktadır. 4 bin 155 metrekare alanda, toplamda 1700 metrekare inşaat alanı üzerine yapılan yaşam merkezi, modern, estetik ve kullanışlı mimarisiyle kente ve bölgeye katma değer sağlayacak. Düğün salonu, eğitim atölyeleri, konferans salonu, sergi salonu ve otopark alanları gibi birçok sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak olan merkez, kentin yeni cazibe merkezi olacak.

31.10.2023 09:51

Başiskele'de düğünlere, sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapması amacıyla inşa edilen Kullar Yaşam Merkezi'nde çalışmalar devam ediyor.

Mehmetağa Mahallesi'nde yer alan Kullar Kültür Merkezi'nin yerine modern, estetik, özgün mimarisiyle daha kullanışlı yaşam merkezi yapılıyor. Sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak yeni Kullar Yaşam Merkezi'nde 400 kişilik düğün salonu, kır düğün salonu, 3 eğitim atölyesi, 90 kişilik konferans salonu, seminer salonu, fuaye sergi salonu ve otopark alanları yer alacak. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü'nün seçim beyannamesinde de yer alan Kullar Yaşam Merkezi'nde son olarak dış cephe montajı yapılıyor. - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Başiskele'de Yeni Yaşam Merkezi İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement