Gaziantep'te Gürültü ve Drift Yapan 1289 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika
Emlak

Gaziantep'te Gürültü ve Drift Yapan 1289 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

Gaziantep\'te Gürültü ve Drift Yapan 1289 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran, modifiye araç kullanan ve drift yapan sürücülere yönelik yapılan denetimlerde bin 289 araç sürücüsüne toplam 4 milyon 309 bin 900 lira cezai işlem uygulandı. Denetimlerde araçların trafik kurallarına uygunluğu da kontrol edildi.

09.11.2023 14:34

Gaziantep'te çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran, modifiye araç kullanan ve drift yapan bin 289 araç sürücüsüne toplam 4 milyon 309 bin 900 lira cezai işlem uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 3 ayda çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran, modifiye araç kullanan ve drift yapan sürücülere yönelik çok sayıda denetim yaptı. Yapılan denetimlerde bin 289 araç sürücüsüne toplam 4 milyon 309 bin 900 lira cezai işlem uygulanarak araçlar trafikten men edildi.

Denetimlerde, araçların egzoz, motor, şaşi, fren, direksiyon, far, sinyal, plaka, cam filmi, lastik, jant gibi unsurlarının trafik kurallarına uygun olup olmadığı da kontrol edildi. Denetimlerde araçların ses seviyesi de ölçülürken trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine, Karayolları Trafik Kanunu ve Trafik Yönetmeliği'ne göre cezai işlem uygulandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Gaziantep'te Gürültü ve Drift Yapan 1289 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement