Kastamonu Küre'de 2. Etap TOKİ Konutları İçin Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Emlak

Kastamonu Küre'de 2. Etap TOKİ Konutları İçin Sözleşme İmzalandı

Kastamonu Küre\'de 2. Etap TOKİ Konutları İçin Sözleşme İmzalandı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde yapılacak olan 2. etap TOKİ konutları için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Küre Belediye Başkanı Salih Turan, projenin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti ve inşaatların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların evlerine kavuşmasını diledi.

17.10.2023 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Küre ilçesinde yapılacak olan 2'nci etap TOKİ konutları için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu'nun Küre ilçesinde yapılacak olan "Kastamonu İli Küre İlçesi Saman Mahallesi 2. Etap 118 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

Hızlıca yapımına başlanacak olan TOKİ 2'nci etap projesinin ilçeye kazandırılmasında yoğun çaba sarf eden Küre Belediye Başkanı Salih Turan, yaptığı açıklamada, "TOKİ binalarının memleketimize kazandırılmasında emeği geçen bütün devlet büyüklerimize bir kez daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. TOKİ Konut Projemiz 7 bloktan oluşup, 36 adet 3+1 daire, 82 adet 2+1 daire toplamda 118 daire olarak yapılacaktır. İnşallah kısa sürede inşaatlar tamamlanarak vatandaşlarımızın evlerine kavuşması sağlanır. Güzel ilçemize ve saygıdeğer vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Emlak Kastamonu Küre'de 2. Etap TOKİ Konutları İçin Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement