Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Emlak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale\'de Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale ilçesinin kırsal mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin grup yolları ve bağlantılarında alt temel, stabilize, menfez, asfalt çalışması yapıyor. Ayrıca, ilçe genelinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmaları da sürdürülüyor.

09.11.2023 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale ilçesinde kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin kırsal mahallelerinde ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için başlattığı çalışmalarda ilçenin grup yolları ve bağlantılarında alt temel, stabilize, menfez, asfalt çalışması yapıyor.

Altyapısı tamamlanan yollarda sathi kaplama asfalt çalışması yapan ekipler, ilçe geneli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını da sürdürüyor.

Ekipler, ilçede Bakacak, Bilece, Akkeçi, Geçittepe, Mesudiye, Obalı, Aşağı Çinpolat güzergahların da sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Emlak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale'de Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement